פריקה ופריזה
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? פריקה ופריזה יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 483 קלוריות. אם יש לכם חומץ יין, טונאן בשמן זית, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פריקי פילאף מרוקאי, סלט Freekeh עם עוף, ו מרק אפונה עם פריקה ופסטו.
הוראות
בסיר גדול של מים רותחים, blanch את השעועית הירוקה עד רק רך וירוק בהיר, על 2 דקות.
מסננים ומעבירים לקערה של מי קרח להתקרר, ולאחר מכן לנקז ולהניח בצד במקרר.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את החומץ, חרדל, מלח ופלפל, ולאחר מכן לטאטא בשמן עד emulsified.
חותכים את העגבניות המיובשות לרצועות ברוחב 1/8 אינץ '(ברוחב 3 מ " מ) ומוסיפים לרוטב; אם העגבניות לא היו ארוזות בשמן, מניחים אותן בצד כדי לרכך את הרוטב לפחות 15 דקות.
מורחים את הפריזה והפטרוזיליה על מגש גדול. הפוך ערימות של זיתים, freekeh, טונה, ביצים, שעועית; עם כפית מחוררת, להעביר את העגבניות מן ההלבשה לערימה פריזה ולטפטף הכל עם ההלבשה.
כדי לבשל ביצים קשה לקלף, לשים אותם בסיר קטן עם מספיק מים כדי לכסות אותם.
מניחים על חום גבוה, מכסים את המחבת, ומביאים לרתיחה. מיד להסיר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, במשך 8 דקות (עבור חלמון שמנת) או 10 דקות (עבור חלמון מוצק).
לנקז, לכסות עם מים קרים, ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. הקש על הקליפה בכל רחבי עם החלק האחורי של הכף, ולאחר מכן לקלף את הקליפה החל בקצה הרחב. לטבול בחזרה לתוך המים הקרים כדי לשטוף אותם, ולאחר מכן להשתמש בביצים לפי הצורך.
Reprinted עם אישור מדגנים מלאים לדור חדש: מנות קלות, ארוחות לבביות, פינוקים מתוקים, וחטיפים זולים עבור הטבח היומיומי של ליאנה קריסוף. זכויות יוצרים © 2012 ליאנה קריסוף; תמונות זכויות יוצרים © 2012 ריין אלן. פורסם ב 2012 על ידי Stewart, Tabori & Chang, an imprint of ABRAMS.