פריקה עגבניות
פריקה עגבניות עשויה להיות בדיוק התוספת שאתם מחפשים. מתכון זה מנה ל-6 סועדים. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון טבעוני, ללא מוצרי חלב, המכיל חלבון אובו-לקטו, מכיל 121 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -3 גרם שומן למנה. תמורת 95 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על ידי חובבי אוכל וטבח אחד. לכו לחנות וקנו רסק עגבניות, פפריקה, מלח ופלפל גרוס, ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כשעה ו-25 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. עם ציון ספוג של 26% , המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו ערימות עגבניות חציל בגריל עם קולי בזיליקום ועגבניות , מתכון לצ'אטני עגבניות , וביסק עגבניות מיובשות ובזיליקום אלואט .
הוראות
יש לשטוף ולסנן את הפריקה.
מניחים את הפריקה בקערה עם מספיק מים כדי לכסות אותה; משרים במשך 10 דקות.
ערבבו יחד ציר ירקות, מים ושמן זית בסיר גדול; הביאו לרתיחה. ערבבו פריקי, רסק עגבניות, פפריקה, כמון, כורכום, מלח ופלפל שחור לתוך תערובת ציר הירקות; הביאו את התערובת לרתיחה.
הנמיכו את האש לבינונית-נמוכה ובשלו את תערובת הפריקה על אש קטנה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שרוב הנוזלים נספגים, כשעה.
הסירו את הפריקה מהאש והניחו לה לנוח 5 דקות. אווררו בעזרת מזלג.