פרלין-מאפינס אפרסק
מאפינס פרלין-אפרסק יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 205 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, פקאן, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 18%. מתכונים דומים: מאפינס פרלין אפרסק, פרלין-מאפינס אפרסק, ו אפרסק פרלין Bombes עם סירופ אפרסק.
הוראות
מחממים תנור ל 400°f. תחתית גריז רק של 12 כוסות מאפין בגודל רגיל או קו עם כוסות אפייה נייר. בקערה קטנה, לערבב 1/4 כוס סוכר חום 1/4 כוס פקאן.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד מתפורר. תניח בצד.
בקערה גדולה, לנצח 1/2 כוס סוכר חום, חלב, שמן, וניל וביצה עד מעורבב היטב. מערבבים בקמח, אבקת אפייה ומלח רק עד החומרים הם לחים. מקפלים באפרסקים ו 1/2 כוס פקאן. מחלקים הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין (כוסות יהיה כמעט מלא).
אופים 18 עד 20 דקות או עד חום זהוב. מיד להסיר מחבת למתלה קירור.