פרמזן ופלפל שחור ניפצו תפוחי אדמה
פרמזן ופלפל שחור נפצו תפוחי אדמה נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה אחת מכילה 177 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפויים, פלפל, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פרמזן ניפץ תפוחי אדמה, פרמזן ניפץ תפוחי אדמה, ו פרמזן ניפץ תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר, ומכסים במים קרים עד 2 סנטימטרים מעל.
מוסיפים 1/4 כפית מלח; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד במכרז; לנקז. להחזיר את תפוחי האדמה למחבת על אש נמוכה; להוסיף 1 כפית מלח וחמאה למחבת. מועכים את תפוחי האדמה עם מחית תפוחי אדמה כדי עקביות הרצוי.
מוסיפים גבינה ופלפל לתערובת תפוחי אדמה; מערבבים עד שהגבינה נמסה. מערבבים בחלב; לבשל 1 דקה או עד מחומם היטב, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; מערבבים פטרוזיליה.