פרמזן ניפץ תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פרמזן ניפצו תפוחי אדמה. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . אם יש לך פלפל, שמנת, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו פרמזן ניפץ תפוחי אדמה, פרמזן ניפץ תפוחי אדמה, ו פרמזן ניפץ תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה ו 1 כף מלח בסיר 4 ליטר עם מים קרים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום, ומבשלים מכוסה במשך 25 עד 35 דקות, עד תפוחי האדמה הם מכרז לחלוטין.
בסיר קטן, מחממים את החצי וחצי ואת החמאה.
מעבירים את תפוחי האדמה למיקסר חשמלי מצויד מצורף ההנעה ומערבבים אותם במשך כמה שניות על מהירות נמוכה כדי לשבור אותם. לאט לאט להוסיף את השמנת והחמאה לתפוחי האדמה, ערבוב במהירות הנמוכה ביותר (ברבעון האחרון של שמנת וחמאה צריך להיות מקופל ביד). מקפלים את השמנת החמוצה, פרמזן, המלח הנותר, ופלפל; העונה, לפי הטעם, ומגישים מיד. אם תפוחי האדמה עבים מדי, מוסיפים עוד שמנת וחמאה.
שמור את תפוחי האדמה המנופצים חמים בקערה חסינת חום להגדיר מעל מים רותחים.