קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פרמזן ניפץ תפוחי אדמה

פרמזן ניפץ תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פרמזן ניפצו תפוחי אדמה. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . אם יש לך פלפל, שמנת, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו פרמזן ניפץ תפוחי אדמה, פרמזן ניפץ תפוחי אדמה, ו פרמזן ניפץ תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה ו 1 כף מלח בסיר 4 ליטר עם מים קרים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום, ומבשלים מכוסה במשך 25 עד 35 דקות, עד תפוחי האדמה הם מכרז לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
ניקוז.
3
בסיר קטן, מחממים את החצי וחצי ואת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מעבירים את תפוחי האדמה למיקסר חשמלי מצויד מצורף ההנעה ומערבבים אותם במשך כמה שניות על מהירות נמוכה כדי לשבור אותם. לאט לאט להוסיף את השמנת והחמאה לתפוחי האדמה, ערבוב במהירות הנמוכה ביותר (ברבעון האחרון של שמנת וחמאה צריך להיות מקופל ביד). מקפלים את השמנת החמוצה, פרמזן, המלח הנותר, ופלפל; העונה, לפי הטעם, ומגישים מיד. אם תפוחי האדמה עבים מדי, מוסיפים עוד שמנת וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
פרמזןפרמזן
תפוח אדמהתפוח אדמה
חמאהחמאה
פלפלפלפל
קרםקרם
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
5
שמור את תפוחי האדמה המנופצים חמים בקערה חסינת חום להגדיר מעל מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה