גבינת פרמזן פולנטה יכולה להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 238 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו שאלוט, פלפל ומלח ים קלטי, אפונה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פולנטה עם עגבניות טריות ופרמזן צ'יפס / פולנטה עשוי בקלות, פרמזן פולנטה, ו רוזמרין פרמזן פולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטגן על 1/4 של פטריות בחמאה מעל חום גבוה עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
חמאה
2
מוסיפים בצלצלי שאלוט, מפחיתים את החום כדי לא לשרוף, וממשיכים לצנוח עד רך.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
3
מוסיפים שום וקמח במשך 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום
4
מוסיפים אפונה וסלאמי, ומתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. מניחים בצד במיכל פלסטיק אטום כדי להתחמם. שמור סיר פולנטה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פולנטה
סלאמי
אפונה
ציוד שתשתמש בו
סיר
1
מביאים מים לרתיחה, ואז מערבבים לאט בקמח תירס במזלג. להפחית את החום נמוך ככל האפשר. המשך לבשל במשך 5 עד 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות. לכבות את החום ולהוסיף גבינה וחמאה, ועונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. למעלה עם ראגו ומגישים.