פרמזן פלפל צ'יפס כרוב מסולסל
פרמזן פלפל צ'יפס כרוב מסולסל נטול גלוטן,, ו מנה צדדית. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 74 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. גשו לסופר וקנו פלפל, כרוב מסולסל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 93%. מתכונים דומים: צ'יפס כרוב פרמזן שום, צ'יפס כרוב פריך עם לימון ופרמזן, ו גרינסלאב-כרוב צ'יפס, שום קלוי, פרמזן מערבולת לחם ביצה.
הוראות
מחממים תנור ל-275°F עם מדפים בשלישים העליונים והתחתונים.
מחבתות גיליון מסגרת עם קלף או רדיד nonstick.
לגזור ולהשליך גבעולים וצלעות מרכז מכרוב. כוונו ל-32 כוסות עלים (השתמשו במדד זכוכית של 1 או 2 ליטר וארזו עלים מבלי למחוץ אותם). לשטוף עלים יבש היטב.
מעבירים חצי כרוב לקערה גדולה. לזרוק עם חצי שמן, שפשוף עלים כדי לוודא שהם מצופים היטב, ואז לזרוק עם חצי פרמזן, פלפל, ומלח. לאחר המחצית הראשונה היא בתנור, לחזור עם החצי השני של כרוב.
עבודה בקבוצות, להפיץ עלים בשכבה אחת על מחבתות גיליון מרופדות ואופים, החלפת עמדות של גיליונות באמצע הדרך, עד פריך, על 25 דקות.
העברת צ ' יפס עם מרית מתכת לסדינים אפייה או מגשים להתקרר. שימוש חוזר בקלף או בנייר כסף עבור קבוצות רצופות.
* צרורות של כרוב יכול להשתנות במידה ניכרת את כמות הגבעולים שהם כוללים, להטות את המשקל ולכן התשואה. כמה סוגים של כרוב מסולסל, במיוחד אלה אורגניים, כוללים מעט מאוד גזע, אז ייתכן שיהיה עליך רק לקנות 2 ק " ג כדי להגיע 32 כוסות.* צ ' יפס קייל יכול להתבצע 1 יום קדימה ומאוחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר מגניב. פריך מחדש בתנור 135°, במידת הצורך.* אם אתה משתמש כרוב טוסקני, אתה יכול לעקוב אחר אותו הליך בדיוק באמצעות 2 ק " ג של כרוב טוסקני (aka lacinato או קייל דינוזאור) עם 3 כפות שמן זית, 4 כפות פרמזן מגוררת, 1 כפית פלפל, ו 1/2 כפית מלח ים משובח.