פרמזן שום אורזו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו אורזו שום פרמזן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 277 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. מתכון זה מכלמתכונים יש 32767 אוהדים. אם יש לכם חמאה, מלח ופלפל גרוס, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 45%. שום פרמזן אורזו, שום פרמזן אורזו, ו לימון פרמזן שום אורזו דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות. מבשלים אורזו במים הרותחים, מערבבים מדי פעם עד שהם מבושלים אך יציבים לנגיסה, בערך 11 דקות.
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית; מבשלים ומערבבים שום בחמאה מומסת עד להשחמה קלה, כ -5 דקות. מערבבים אורזו לתערובת שום ומערבבים פנימה גבינת פרמזן, חלב, מלח, פלפל שחור ופטרוזיליה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. המועמד רנרד ברוט עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
![רנארד ברוט]()
רנארד ברוט
תווי הדרים, עוגיות אפרסק וחמאה לבנות, פה טרי ועשיר, פירותי ופריך בגימור מינרלי.תערובת: 40% שרדונה, 30% פינו נואר, 30% פינו מאונייה