פרמזן-שרימפס פסטה לאפות
לאפות פסטה פרמזן שרימפס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 517 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שרימפס, רסק עגבניות, מיץ צדפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו עוף פרמזן פסטה לאפות, עוף פסטה לאפות עם תרד ופרמזן, ו עוף פרמזן תרד פסטה לאפות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350ºF. גריז תבשיל 2 ליטר רדוד עם קיצור, או תרסיס עם ספריי בישול. לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות.
ממיסים חמאה בסיר 2 ליטר על אש בינונית. לבשל שום בחמאה 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בקמח. לבשל, ערבוב כל הזמן עם חוט להקציף, עד חלקה תוססת.
מערבבים בורמוט. מערבבים חצי חצי, מיץ צדפות, רסק עגבניות, מלח ופלפל. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מעובה. מערבבים שרימפס, שמיר עשב ו 1/4 כוס הגבינה.
מערבבים פסטה לתוך תערובת שרימפס.
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינה.
אופים חשפו 35 עד 40 דקות או עד חום בהיר וחם.