קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

פרנץ' טוסט עם סירופ בננה סוכר חום

פרנץ' טוסט עם סירופ בננה סוכר חום
המתכון של פרנץ' טוסט עם סירופ בננה סוכר חום מוכן תוך כ-25 דקות והוא בהחלט אופציה צמחונית לקטו אובו מדהימה לאוהבי האוכל האמריקאי. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 4. מנה אחת מכילה 774 קלוריות, 22 גרם חלבון ו-20 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח, מולסה, חלב ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. עם ציון ספונקולרי של 59%, המנה הזו מוצקה. נסו פרנץ' טוסט סוכר חום, פרנץ' טוסט סוכר חום וסופגניות פרנץ' טוסט אבק סוכר עם סירופ מייפל חמאת בוטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ספריי בישול נון-סטיק
מרכיבים שתצטרך
½ כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב, שטופים½ כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב, שטופים
1
בסיר קטן מערבבים חמאה, תבלין פאי דלעת, מולסה, סוכר חום ו-1/2 כוס מים. מביאים לרתיחה, מוסיפים בננות ואז מנמיכים את האש ונותנים להתבשל במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
חצילים, קלופים וחתוכים לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 כדורים לפחות)חצילים, קלופים וחתוכים לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 כדורים לפחות)
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
תותים טריים פרוסים או 1 כף תוספת גלידת תותתותים טריים פרוסים או 1 כף תוספת גלידת תות
דיסקיות ציפוי סוכריות שוקולד חלב, מומסותדיסקיות ציפוי סוכריות שוקולד חלב, מומסות
4 אנשובי (זן מלוח), שטוף ומרוקן4 אנשובי (זן מלוח), שטוף ומרוקן
ציוד שתשתמש בו
1 כדור 10 אונקיות בצק לבן או מחיטה מלאה1 כדור 10 אונקיות בצק לבן או מחיטה מלאה
2
מסירים את הסירופ מהאש, מכסים ושומרים חם.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
3
מגישים על פרנץ' טוסט.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
4
הערת הטבח: מהווה גם תוספת נהדרת לגלידה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות תותים טריים פרוסים או 1 כף תוספת גלידת תותים2 כפות תותים טריים פרוסים או 1 כף תוספת גלידת תותים
1
מחממים תנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חזה הודו פרוס, חתוך עבה במעדנייה או רוטיסרי, קצוץחזה הודו פרוס, חתוך עבה במעדנייה או רוטיסרי, קצוץ
2
פורסים לחם ל-12 פרוסות. שמור 2 פרוסות פלוס הקצוות לפודינג לחם מתכון סיבוב 2.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 2 כפות מים (70° עד 80°)1 כוס ועוד 2 כפות מים (70° עד 80°)
3
מניחים את 8 הפרוסות הנותרות על תבנית אפייה. צולים בתנור במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
1 (5 אונקיות) גוש שוקולד מתוק למחצה, קצוץ לקוביות (מומלץ: Callebaut)1 (5 אונקיות) גוש שוקולד מתוק למחצה, קצוץ לקוביות (מומלץ: Callebaut)
חזה הודו פרוס, חתוך עבה במעדנייה או רוטיסרי, קצוץחזה הודו פרוס, חתוך עבה במעדנייה או רוטיסרי, קצוץ
4
הסר והנמיך את טמפרטורת התנור ל-250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חזה הודו פרוס, חתוך עבה במעדנייה או רוטיסרי, קצוץחזה הודו פרוס, חתוך עבה במעדנייה או רוטיסרי, קצוץ
5
בקערה גדולה טורפים יחד את החלב, הביצים, הקמח, הווניל, הסוכר החום והמלח.
מרכיבים שתצטרך
חצילים, קלופים וחתוכים לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 כדורים לפחות)חצילים, קלופים וחתוכים לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 כדורים לפחות)
2 אונקיות דיסקיות ציפוי סוכריות שוקולד חלב, מומסות2 אונקיות דיסקיות ציפוי סוכריות שוקולד חלב, מומסות
זוק מגורר, ארוז היטב (השתמש בזוקי בגודל רגיל לא לתינוקות)זוק מגורר, ארוז היטב (השתמש בזוקי בגודל רגיל לא לתינוקות)
1/2 פאונד פרוס, חתוך מעדניות עבה או חזה הודו רוטיסרי, קצוץ1/2 פאונד פרוס, חתוך מעדניות עבה או חזה הודו רוטיסרי, קצוץ
1 (8 אונקיות) גבינה שוויצרית אמנטלר1 (8 אונקיות) גבינה שוויצרית אמנטלר
אנשובי (זן מלוח), שטוף ומרוקןאנשובי (זן מלוח), שטוף ומרוקן
ציוד שתשתמש בו
שמרים יבשים בעלייה מהירהשמרים יבשים בעלייה מהירה
1 1/2 פאונד סינטה עליונה, חתוך כנגד הגרגר על ההטיה לשמונה רצועות או אצבעות בגודל 1/8 אינץ'1 1/2 פאונד סינטה עליונה, חתוך כנגד הגרגר על ההטיה לשמונה רצועות או אצבעות בגודל 1/8 אינץ'
6
מרססים מחבת בגודל 12 אינץ' בספריי בישול נון-סטיק ומניחים על אש בינונית. עובדים במנות של 4, טובלים את הלחם בבלילה ומשרים את שני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
½ כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב, שטופים½ כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב, שטופים
1 כוס ועוד 2 כפות מים (70° עד 80°)1 כוס ועוד 2 כפות מים (70° עד 80°)
(הכמות תלויה בשיטת הבישול)(הכמות תלויה בשיטת הבישול)
ציוד שתשתמש בו
4 בצלים אדומים בינוניים, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'4 בצלים אדומים בינוניים, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
7
מסירים ומאפשרים לעודפים לטפטף בחזרה לקערה ומניחים במחבת החמה. מבשלים עד להזהבה משני הצדדים, כ-3 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
4 בצלים אדומים בינוניים, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'4 בצלים אדומים בינוניים, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 1/2 פאונד סינטה עליונה, חתוך כנגד הגרגר על ההטיה לשמונה רצועות או אצבעות בגודל 1/8 אינץ'1 1/2 פאונד סינטה עליונה, חתוך כנגד הגרגר על ההטיה לשמונה רצועות או אצבעות בגודל 1/8 אינץ'
8
מעבירים את הטוסט לתבנית עם רשת ושומרים חמים בתנור של 250 מעלות צלזיוס. חזור על הפעולה עם שאר פרוסות הלחם. שמור את יתרת הבלילה והסירופ המיותר לפודינג לחם מתכון סיבוב 2.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
1 (5 אונקיות) גוש שוקולד מתוק למחצה, קצוץ לקוביות (מומלץ: Callebaut)1 (5 אונקיות) גוש שוקולד מתוק למחצה, קצוץ לקוביות (מומלץ: Callebaut)
3 פחיות (16 אונקיות כל אחת) ציפוי וניל3 פחיות (16 אונקיות כל אחת) ציפוי וניל
חזה הודו פרוס, חתוך עבה במעדנייה או רוטיסרי, קצוץחזה הודו פרוס, חתוך עבה במעדנייה או רוטיסרי, קצוץ
9
מגישים חם עם סירופ בננה סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
חצילים, קלופים וחתוכים לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 כדורים לפחות)חצילים, קלופים וחתוכים לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 כדורים לפחות)
תותים טריים פרוסים או 1 כף תוספת גלידת תותתותים טריים פרוסים או 1 כף תוספת גלידת תות
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל