פרנץ' טוסט עם סירופ בננה סוכר חום
המתכון של פרנץ' טוסט עם סירופ בננה סוכר חום מוכן תוך כ-25 דקות והוא בהחלט אופציה צמחונית לקטו אובו מדהימה לאוהבי האוכל האמריקאי. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 4. מנה אחת מכילה 774 קלוריות, 22 גרם חלבון ו-20 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח, מולסה, חלב ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. עם ציון ספונקולרי של 59%, המנה הזו מוצקה. נסו פרנץ' טוסט סוכר חום, פרנץ' טוסט סוכר חום וסופגניות פרנץ' טוסט אבק סוכר עם סירופ מייפל חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן מערבבים חמאה, תבלין פאי דלעת, מולסה, סוכר חום ו-1/2 כוס מים. מביאים לרתיחה, מוסיפים בננות ואז מנמיכים את האש ונותנים להתבשל במשך 3 דקות.
מסירים את הסירופ מהאש, מכסים ושומרים חם.
הערת הטבח: מהווה גם תוספת נהדרת לגלידה.
מחממים תנור ל-400 מעלות F.
פורסים לחם ל-12 פרוסות. שמור 2 פרוסות פלוס הקצוות לפודינג לחם מתכון סיבוב 2.
מניחים את 8 הפרוסות הנותרות על תבנית אפייה. צולים בתנור במשך 3 דקות.
הסר והנמיך את טמפרטורת התנור ל-250 מעלות F.
בקערה גדולה טורפים יחד את החלב, הביצים, הקמח, הווניל, הסוכר החום והמלח.
מרססים מחבת בגודל 12 אינץ' בספריי בישול נון-סטיק ומניחים על אש בינונית. עובדים במנות של 4, טובלים את הלחם בבלילה ומשרים את שני הצדדים.
מסירים ומאפשרים לעודפים לטפטף בחזרה לקערה ומניחים במחבת החמה. מבשלים עד להזהבה משני הצדדים, כ-3 דקות לכל צד.
מעבירים את הטוסט לתבנית עם רשת ושומרים חמים בתנור של 250 מעלות צלזיוס. חזור על הפעולה עם שאר פרוסות הלחם. שמור את יתרת הבלילה והסירופ המיותר לפודינג לחם מתכון סיבוב 2.
מגישים חם עם סירופ בננה סוכר חום.