קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

פרנץ ' טוסט עם סירופ בננה סוכר חום

פרנץ ' טוסט עם סירופ בננה סוכר חום
צריך ארוחת בוקר צמחונית? טוסט צרפתי עם סירופ בננה סוכר חום יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 445 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בננות, מולסה, תמצית ונילן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: לחם מטוגן מסוכר חום, לחם מטוגן מסוכר חום, ו לחם מטוגן ממולא בסירופ בננה ומייפל.

הוראות

1
תרסיס בישול Nonstick
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
1
בסיר קטן, לשלב חמאה, תבלין פשטידת דלעת, מולסה, סוכר חום ו 1/2 כוס מים. מביאים לרתיחה, מוסיפים בננות ואז מורידים חום ומניחים להתבשל במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת דלעת תבליןעוגת דלעת תבלין
סוכר חוםסוכר חום
מולסהמולסה
בננהבננה
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר סירופ מחום, לכסות ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
3
מגישים על לחם מטוגן.
מרכיבים שתצטרך
טוסטטוסט
4
הערה של קוק: גם עושה ציפוי נהדר עבור גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
פורסים לחם ל-12 פרוסות. שמור 2 פרוסות בתוספת הקצוות עבור מתכון פודינג לחם עגול 2.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
3
מניחים 8 פרוסות שנותרו על תבנית אפייה. טוסט בתנור במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
4
להסיר ולהוריד את טמפרטורת התנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בקערה גדולה להקציף יחד את החלב, ביצים, קמח, וניל, סוכר חום ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
לרסס מחבת 12 אינץ ' עם ספריי בישול nonstick ומניחים על חום בינוני. עבודה בקבוצות של 4, לטבול את הלחם לתוך הבלילה ולספוג את שני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
לחםלחם
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
הסר ומאפשר עודף לטפטף בחזרה לקערה ולמקם במחבת החמה. מבשלים עד חום זהוב משני הצדדים, על 3 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
8
מעבירים את הטוסט לסדין אפייה מצויד מתלה תיל ולשמור חם בתנור 250 מעלות F. חזור עם פרוסות לחם שנותרו. שמור הבלילה הנותרים וסירופ נוסף עבור פודינג לחם עגול 2 מתכון.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
סירופסירופ
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
9
מגישים חם עם סירופ בננה סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
בננהבננה
סירופסירופ