פרפאל עם ברוקולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 536 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, פלפל, פרמזן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 83%. ציון זה מצוין. נסו פרפאל עם ברוקולי, גזר ועגבניות, פרפאל עם נקניק איטלקי וברוקולי, ו סלט פסטה פארפאל עם פסטו ברוקולי עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיפים את הפסטה ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם. לאחר 5 דקות מוסיפים לפסטה את פרחי הברוקולי ומערבבים ומבשלים עוד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרחי ברוקולי
פסטה
4
מסננים פסטה וברוקולי, שומרים 1 כוס ממי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ברוקולי
פסטה
5
בינתיים, במחבת גדולה מחממים את שמן הזית והחמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את השום, האנשובי ופתיתי הפלפל האדום ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
אנשובי
שום
7
מוסיפים את הברוקולי, הפסטה, המלח והפלפל וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ברוקולי
פסטה
8
מוסיפים מעט ממי הפסטה השמורים, במידת הצורך, להכנת רוטב קליל.