פרצוף פתוח ביסקוויטים סנט פאדי ' ס
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים תוספת, אז תנו הזדמנות ל פנים פתוחות סנט פאדי של ביסקוויטים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 155 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לך גבינת פרמזן, חזיר, חרדל חום חריף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו צוללת צ'יזבורגר עם פרצוף פתוח, כריך נקניק וביצה עם פנים פתוחות, ו כריך ביצה עם פרצוף פתוח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. בקערה בינונית, מערבבים סופלה תרד, תערובת ביסקוויק, גבינה וחרדל טחון עם מזלג רק עד מרכיבים יבשים הם לחים. על משטח עבודה מקומח קלות, ללוש בצק 8 עד 10 פעמים. בצק ללטף לעובי 3/4 אינץ'; לחתוך עם חותך עגול 3 אינץ'. על דף עוגיות ungreased, מקום סיבובים 1 אינץ ' זה מזה.
אופים 13 עד 16 דקות או עד חום זהוב.
בינתיים, במחבת nonstick 12 אינץ', להמיס 1 כף החמאה על חום בינוני גבוה. לשבור ביצה לתוך כוס פודינג; בזהירות להחליק למחבת. חזור עם עוד 3 ביצים. מיד להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים 4 דקות, כפית חמאה על ביצים, עד צורות הסרט מעל וחלמונים הם המשרד, לא נוזל. אם תרצה, מתבלים בטעם מלח ופלפל. חזור עם הנותרים 1 כף חמאה 4 ביצים.
בקערה קטנה, מערבבים חמאה רכה וחרדל חום. פיצול 4 ביסקוויטים; להפיץ צדדים לחתוך עם תערובת חמאה. (מילואים הנותרים 4 ביסקוויטים לשימוש מאוחר יותר.) מעל כל ביסקוויט חצי עם בשר חזיר וביצה מטוגנת 1.