פשטידות יד חבושים
צריך קינוח צמחוני? פשטידות יד חבושים יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 200 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו פשטידות יד חזיר ואפונה, פשטידות יד תפוח, ו עוגות יד תות (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים חמאה לקוביות אינץ וחצי ומניחים במקפיא לפחות 30 דקות.
מערבבים קמח, סוכר ומלח בקערה של מיקסר לעמוד. התחל ערבוב על המהירות הנמוכה ביותר עם חיבור ההנעה. בהדרגה להוסיף חמאה, לאפשר לערבב עד חמאה מחולקת לא גדול יותר מאשר חתיכות אפונה בגודל. לטפטף לאט במים קרים עד הבצק פשוט מגיע יחד. לטפוח לשני דיסקים, לעטוף בחוזקה עם פלסטיק צמרמורת לפחות 30 דקות.
עבור חבושים: לקלף חבושים לחתוך לרבעים, משפשף באופן קבוע עם לימון לחתוך כדי למנוע בראונינג. בזהירות לחתוך ליבות, ולאחר מכן לחתוך רבעים לרוחב לפרוסות בעובי סנטימטר רבעון. לזרוק עם מיץ לימון. בסיר גדול, לשלב חבוש עם סוכר, חמאה, שמנת, וניל ותבלינים. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חבוש מבושל דרך תערובת הוא caramelized, כשעה.
הסר מהחום ולהוסיף תבלינים לפי הטעם, אם אתה רוצה. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר לפני הרכבת פשטידות.
כדי להרכיב: על משטח מקומח קלות, לגלגל דיסק אחד של בצק כדי שמינית אינץ ' עבה.
חותכים כמה שיותר עיגולים של שלושה אינץ ' ככל שאתה יכול, שמירת שאריות, הנחת עיגולים על גיליון מצופה קלף כדי להירגע. חזור עם דיסק שני של בצק, ואז לגלגל שאריות לחתוך עיגולים רבים ככל שתוכל איתם. להשליך שאריות.
הפוך ביצה לשטוף על ידי מקציף חלמון ביצה עם מים.
מניחים 2 כפיות של חבושים במרכז כל עיגול בצק מקורר, ולאחר מכן להשתמש קצה האצבע כדי ביצה לשטוף את הקצה של חצי מכל עיגול. מקפלים חצי רחוץ מעל מילוי ולחץ בעדינות קצה לאטום.
מניחים פשטידות במקפיא 5 דקות, ולאחר מכן לחתוך 3 חריצים קטנים בחלק העליון של כל עוגה, מברשת כל עוגה קלות עם שטיפת ביצים ומפזרים סוכר בגלם. פשטידות עשויות להיות קפואות לאפייה מאוחרת יותר בשלב זה.
מניחים מתלה במרכז התנור מחממים עד 191°.
לפרוס פשטידות רבות ככל שאתה רוצה לאפות על גיליון אפייה מצופה קלף, שמירה על סנטימטר ביניהם.
אופים טרי או קפוא במשך עשר דקות, ולאחר מכן להפוך ואופים במשך בערך 10 דקות נוספות, עד 15 אם העוגות הוקפאו לראשונה. פשטידות נעשות כאשר בועות חבושים מ פתחי אוורור לחתוך וקרום הוא חום זהוב. אפשר להתקרר מעט לפני ההגשה.