פשטידות כבש ובטטה רועה צאן
פשטידות כבש ובטטה של רועה דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 597 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, חמאה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. נסו פשטידות כבש ובטטה רועה צאן, פשטידת רועים עם שום פירה תפוחי אדמה, ו פשטידת רועים בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
בתוך תבשיל יצוק ברזל אמייל גדול, מחממים 2 כפות של שמן זית עד מנצנץ. עבודה בקבוצות במידת הצורך, מוסיפים את הכבש ואת העונה עם מלח ופלפל. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד השחמה בכל רחבי, על 6 דקות.
מעבירים את הטלה לקערה רדודה.
מוסיפים את השום, הבצל ואת הנותרים 1 כף שמן זית לתבשיל ומבשלים מעל חום מתון עד מתרכך.
מוסיפים את הגזר ותבלינים ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 2 דקות. מערבבים את הקמח ומוסיפים את הכבש והמים. מביאים לרתיחה, ערבוב לגרד כל חתיכות משחימים מתחתית התבשיל. להפחית את החום נמוך ומבשלים חשופים, ערבוב מדי פעם, עד הטלה הוא רך והרוטב הוא מעובה, על 1 1/2 שעות. להעלות את החום בינוני גבוה ומערבבים את התרד עד נבול. מתבלים במלח ופלפל. כפית את תבשיל טלה לתוך 4 רדוד 2 1/2 כוס או כלי אפייה קרמיקה.
בינתיים, מחממים את התנור ל 42
בסיר בינוני, מחית ומערבבים את תפוחי האדמה המתוקים על חום גבוה עד שהתחממו. מחית בגבינת העז, חלב וחמאה ומתבלים במלח ופלפל.
מורחים את הפירה בטטה על תבשיל הטלה ואופים במשך כ 10 דקות, או עד חם מבעבע בקצוות. מחממים את המטגן. לצלות את ציפוי 4 אינץ ' מהחום עד הזהב, על 1 דקה.