פשטידות סיר עוף וכרישה
פשטידות סיר עוף וכרישה דורש בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 610 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם עירית, חרדל דיז'ון, לארוז מאפה קצר מגולגל מוכן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פשטידות עוף וכרישה, פשטידת העוף והכרישה הטובה ביותר, ו פשטידת עוף וכרישה..
הוראות
במחבת גדולה, להמיס את החמאה ולבשל את הכרישה, מכוסה, במשך 10 דקות עד ממש רך.
הסר מהחום ומערבבים דרך רוטב הגבינה, עירית, עוף, חלב וחרדל.
מערבבים היטב וכפית לתוך מנות קטנות או ramekins.
Un-לגלגל את הבצק על משטח מקומח קלות. השתמש בצלחת כדי לחתוך עיגולים עבור צמרות העוגה.
מניחים על גבי, לקצץ כדי להתאים, crimp את הקצוות מברשת עם ביצה כדי זיגוג. לעטוף בחוזקה בסרט נצמד להקפיא עד 2 חודשים.
לבשל מ קפוא, תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
הסר את הסרט נצמד, לכסות בנייר כסף ולשים על מגש אפייה באמצע התנור.
אופים עבור 15 דקות, ואז להפחית את הטמפרטורה 190C / 170c מאוורר / גז 5 ואופים במשך 45 דקות נוספות, הסרת לסכל עבור 30 דקות הסופי.
לבשל מן טרי, תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
מבשלים 45 דקות, עד שהמאפה הוא זהוב ונפוח, והמילוי הוא חם מאוד.