פשטידת בשר טחון
, המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 392 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 20 מנות. גשו לסופר וקנו גרידת תפוז, גרידת בשר, תפוחים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו בשר טחון, טארט Mincemeat, ו Mincemeat Boozy (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הבצק: מערבולת קמח, סוכר מגורען, ומלח במעבד מזון.
מוסיפים חמאה ודופק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושים בגודל אפונה.
שלב 1/2 כוס מי קרח והחומץ, יוצקים לתערובת קמח חמאה, ודופק עד שכדור מתחיל להיווצר. הפוך על השיש (יהיה לך כמה פירורים) ולאסוף לתוך כדור. מחלקים באופן שווה לתוך 2 דיסקים, לעטוף בניילון נצמד, וצינה עד המשרד, לפחות 1 שעה עד 2 ימים.
הפוך מילוי: לקלף תפוחים הליבה, ולאחר מכן לקצוץ דק או גס לגרוס. קוביות דק משמשים מיובשים.
שלב עם חומרי מילוי הנותרים (למעט ביצה, סוכר מגורען, קצפת) בקערה בינונית, מוודא suet מופץ באופן שווה. צינה מילוי עד שאתה מוכן לאפות.
מרדדים דיסק בצק 1 על 1/8 ב. עבה וקל לתוך 9-in. מחבת פאי. לְצַנֵן.
מרדדים את הדיסק השני על 1/8 ב. עבה.
חותכים לעשר 1-in.- רצועות רחבות.
מעבירים לסדין אפייה, מכסים בניילון נצמד, ומקררים 15 דקות.
מערבבים mincemeat ו כפית אותו לתוך הקליפה.
מניחים 5 רצועות של בצק עוגה אנכית על פני עוגה, מרווחים באופן שווה. קח את החלק העליון של כל רצועה אחרת ולקפל אותו בחזרה באמצע הדרך.
להניח רצועה חדשה אופקית על פני מרכז העוגה, ליד קפלי רצועות אנכיות. פתח רצועות אנכיות בחזרה על רצועה אופקית. מקפלים בחזרה רצועות אנכיות שנותרו שטוחות בפעם האחרונה, וחזור עם רצועה אופקית שנייה, הצבת אותו מעל הרצועה הראשונה (הרחק ממך). חזור עם פס אופקי שלישי מעל השני. חזור על תהליך זה על חצי התחתון של העוגה, באמצעות הנותרים 2 רצועות בצק. לקצץ קצוות קרום ל 1 ב. overhang, ואז לקפל את הקצה התחתון מעל הקצה העליון ואת crimp יחד.
מברשת סריג עם תערובת ביצה ומפזרים סוכר מגורען.
לאפות עוגה, tenting עם נייר אם הקרום מתחיל להיות כהה מדי, עד חום זהוב ומיצים מבעבעים, 50 דקות עד 1 שעה.
תן מגניב לחמם או טמפרטורת החדר לפני חיתוך.
*להזמין suet מ הקצב שלך, או מ U. S. Wellness Meats (grasslandbeef.com).
הפוך קדימה: בצק, עד 2 ימים, עטוף ומצונן אטום. מילוי, עד 2 שבועות, מקורר אטום.