צלוי בצל עם גבינת עזים Creman נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 206 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם לימון גרידת, cipollini, בצל פנינהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מרק גרגיר נחלים עם סלק קלוי וקרם גבינת עיזים, סלק וגבינת גבינת עיזים עם קרם צ'ילה-ליים, ו בצל מקורמל-מטבל גבינת עיזים.
הוראות
1
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב עד מעורבב. מערבבים באגוזי מלך 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
לזרוק יחד שום הבא 6 מרכיבים; טפטוף עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה
3
מפזרים מלח ים ופלפל. תערובת כפית לתוך תבנית אפייה 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
אופים ב 400 במשך 25 דקות, ערבוב פעם אחת. תערובת גבינת עיזים על תערובת בצל; אופים 20 דקות או עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר מהתנור; מפזרים אגוזי מלך שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מקשטים, אם תרצה.
7
* צ ' יפוליני הן נורות מרירות של יקינתון הענבים. הם נראים וטעמם כמו בצל קטן. ניתן להחליף שאלוט.