פאי דגים עם ציפוי בטטה דורש בערך 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מתכון pescatarian מגישה 80 . מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 63 קלוריות. אם יש לכם צדפות, בטטות, סלמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: פשטידת דגים עם ציפוי בטטה, עוגת בטטה עם ציפוי פקאן, ו וופלים בטטה עם ציפוי אגוז.
הוראות
1
Preheat oven to 180/gas 4.Melt butter in large pan.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
Add onion; saut.Stir in flour & cook for about 30 secs before gradually adding milk.Bring to a simmer & cook for a couple of minutes until you have a smooth thick sauce.Stir in the white fish, prawns,smoked salmon. scallops, dill/parsley lemon zest & juice.
Add salt & pepper at this stage if needed.Once the sauce is bubbling & the cod is starting to flake a little, remove from the heat.Spoon into a large 1.5 - 1.8 ltr pie dish OR 4 individual dishes.Leave to cool whilst preparing the topping.TOPPING:.Coarsely grate the sweet potato.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
עצם הודו וצוואר הודו
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4
Place in a clean tea towel & squeeze out the excess water.Melt the butter in a pan & add the potato.Stir over a medium heat for a couple of minutes until the potato is coated in Butter & starting to soften.Scatter the potato over the top of the pie, leaving a rough topping rather than pressing it down.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4
תה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
Sprinkle over the grated cheese.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
6
Place on a baking tray and bake for 30 mins until the top is golden and the filling is starting to bubble over the edges.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner, and Pinot Noir are my top picks for Fish. Fish is as diverse as wine, so it's hard to pick wines that go with every fish. A crisp white wine, such as a pinot grigio or Grüner Veltliner, will suit any delicately flavored white fish. Meaty, strongly flavored fish such as salmon and tuna can even handle a light red wine, such as a pinot noir. The Mark West Pinot Grigio with a 4.5 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 13 dollars per bottle.