קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות16
ציון בריאות10
מגזין

פשטידת דלעת ביתית אמיתית

פשטידת דלעת ביתית אמיתית
אם יש לכם קרום עוגה בלתי מוסווה, חלב מתאדה, אגוז מוסקט טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. . נסו תערובת עוגה צהובה תוצרת בית: מרכיבים אמיתיים, ממש מהר, דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו Tamales תוצרת בית אמיתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חותכים את החלק העליון של דלעת ולנקות את כל הזרעים ומיתרים מבפנים. פרוס דלעת אנכית לרצועות רחבות 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
זרעיםזרעים
3
מניחים רצועות על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך כשעה. לאחר ביצוע, לגרד את הדלעת מן העורות, ולאחר מכן להכות עם מערבל או מחית במעבד מזון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
תנורתנור
בלנדרבלנדר
5
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מערבבים את אגוז מוסקט, זנגביל, מלח, חלב התאדה וביצים עם מחית הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדהחלב מתאדה
דלעת משומרדלעת משומר
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מוסקטמוסקט
ביצהביצה
מלחמלח
7
יוצקים תערובת לשני 9 אינץ קרום עוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
8
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות F (175 מעלות C) ואפה במשך 35 עד 40 דקות נוספות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי. מגניב ומקרר.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור