פשטידת הודו ואלפרדו צמחונית.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה ו Veggie אלפרדו פשטידה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 520 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. אם יש לכם פלפל, פלפל, עלי בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 191°. ספריי 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול. מבשלים ירקות קפואים לפי הוראות על שקית לזמן מינימלי.
בינתיים, ב מחבת nonstick 10 אינץ', להמיס 1 חמאת כף על חום בינוני. מבשלים בצל ופלפל חמאה על 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רך. מערבבים ברוטב אלפרדו, טורקיה, ירקות מבושלים עם רוטב, בזיליקום ופלפל שחור. מבשלים עד התערובת מחוממת היטב מבעבע, ערבוב כל הזמן. כפית לתבנית אפייה.
להפריד בצק לתוך 10 ביסקוויטים.
חותכים כל ביסקוויט במחצית לרוחב. מסדרים סביב קצה צלחת אפייה, חופפים מעט.
אופים 18 עד 20 דקות או עד ביסקוויטים הם חום זהוב.