פשטידת הודו עם בצק תפוחי אדמה
פשטידת עוף עם ביסקוויט תפוחי אדמה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 166 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם יש לך אפונה וגזר, חלב, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, פשטידת עוף עם ביסקוויט חמאה, ו פשטידת תפוחי-הודו עם ביסקוויט צ'דר.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. ב סיר 3 ליטר, טורקיה חום, ירקות קפואים, בצל ורוטב לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות. להרתיח ומערבבים 1 דקה. תתחמם.
בקערה בינונית, מערבבים תפוחי אדמה יבשים ומים חמים; תנו לעמוד עד שהמים נספגים. מערבבים במרכיבי הקרום הנותרים עד לקבלת הבצק.
מניחים את הבצק על פני השטח זרועים תערובת ביסקוויק; בעדינות לגלגל בתערובת ביסקוויק למעיל. צורה לכדור; ללוש 10 פעמים. טפיחה לתוך מלבן 11x7 אינץ'. מקפלים בצק לשלישים.
יוצקים תערובת טורקיה לתוך ungreased 11x7 אינץ ' (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית. בזהירות לפתוח בצק על תערובת טורקיה.
אופים 30 עד 35 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.