פשטידת העוף של סבתא.
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פאי העוף של סבתא. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 405 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם חמאה, קורנפלור, קמח עצמי עולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: כיסי פשטידת עוף, מרק פשטידת עוף תוצרת בית, ו פשטידת עוף מבושלת איטית..
הוראות
מניחים עוף קצוץ בתבנית אפייה משומנת קלות 12 - x 8 אינץ'.
לטאטא יחד מרק, מרק, קורנפלור; לשפוך תערובת שווה על עוף.
לטאטא יחד קמח, חלב חמאה, וחמאה; הבלילה כפית באופן שווה על תערובת עוף.
אופים ב 400 במשך 40 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.