פשטידת חיטה מלאה
קרום פאי חיטה מלאה עשוי להיות רק הקרום שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 525 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו פיצה ים תיכונית עם קרום חיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
בקערה בינונית, לטאטא את הקמח, סוכר, ארוחת זרעי פשתן, קינמון, אבקת אפייה ומלח.
מניחים את התערובת לתוך מעבד מזון ומוסיפים את החמאה וגרידת לימון. דופק עד החמאה וגרידת לימון מתחילים לעשות את התערובת מתפוררת.
טפטוף במים בזמן שאתה דופק את הבצק עד שהוא מתחיל להתרחק מהצד של הקערה.
מחלקים את הבצק לשניים ומעצבים כל חצי לדיסק. על משטח משוריין, לגלגל כל דיסק החוצה עד על 1 אינץ ' עבה. עוטפים את הדיסקים בניילון נצמד ומקררים למשך 1 שעה.
כאשר מוכן להשתמש בבצק, להסיר את הדיסקים מהמקרר ולתת לעמוד במשך 10 דקות. כאשר מוכן לשימוש, מגלגלים את הדיסקים לעובי 1/2 אינץ ' ומניחים לצלחת העוגה הרצויה.