קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

פשטידת כבש קארי

פשטידת כבש קארי
פשטידת כבש קארי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %86 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 171 גר' של חלבון, 235 גרם של שומן, וסך הכל 3817 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית, כתף כבש, חלב קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: קארי-פשטידת עוף, פשטידת בשר בקר בקרום בצק פטרוזיליה, ו כבש אדום בקארי.

הוראות

1
במעבד מזון, דופק את הקמח והמלח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיף את החמאה; דופק לגודל של אפונה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
מפזרים את מי הקרח ודופק עד שהמאפה מתחיל להתאחד. על משטח עבודה, ללוש בעדינות את הבצק כמה פעמים. צורה לתוך דיסק, לעטוף פלסטיק לקרר עד המשרד, 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
בתנור הולנדי, מחממים 1 כף שמן. מתבלים את הטלה במלח ופלפל ומוסיפים חצי מהתבשיל. מבשלים מעל חום גבוה עד השחמה על 2 צדדים, על 3 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הטלה לקערה; לחזור עם 1 יותר כף שמן ואת הטלה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים את השמן בתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
6
מוסיפים את שארית 1 כף שמן ואת הכבש לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
דַק-דַק-
7
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מוסיפים את אבקת הקארי ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה. מערבבים את הקמח, ולאחר מכן מערבבים לאט את היין עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה, ערבוב, עד מעובה, 1 דקה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שה הוא רך מאוד, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
10
מוסיפים את הדלעת, כרוב, גזר וחלב קוקוס לתבשיל ומבשלים על חום נמוך בינוני עד שהירקות רכים, 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים את הפטרוזיליה ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
סכין קילוףסכין קילוף
כרובכרוב
11
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
כפית את הקארי לתבנית אפייה 8 על 11 אינץ ' בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
13
מברשת את הטבעת צלחת עם ביצה מוכה. על משטח מקומח קל, לרדד את הבצק למלבן 14 על 12 אינץ'. מקפלים את המאפה לשניים, פותחים אותו על הקארי, ולוחצים בעדינות על קצה המנה.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
14
מברשת עם ביצה מוכה; לחתוך 4 פתחי קיטור קטנים בחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
15
אופים את הפשטידה במשך 40 דקות. להעלות את החום ל 450; אופים במשך 20 דקות יותר, עד המאפה הוא השחמה מבושל דרך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
תן מנוחה במשך 20 דקות, ולאחר מכן לשרת.