פשטידת ספגטי קלה דורשת בסביבה 45 דקות מתחילתו ועד סופו. לבמנה עיקרית זו יש 282 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מ טעם הבית דורש אורגנו, סוכר,ספגטי ופלפל. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 40%. הציון הזה די טוב. פאי ספגטי, פאי ספגטי, ו פאי ספגטי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה; מסננים ומניחים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיפים את החמאה, הביצים וגבינת הפרמזן; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
חמאה
ביצה
3
מורחים על החלק התחתון ומעלה את הצדדים של 10 אינץ ' משומן. צלחת עוגה עמוקה. כף גבינת קוטג ' לקרום; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת קוטג'
קרום
4
במחבת גדולה מבשלים את הבקר, הבצל והפלפל האדום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
בצל
בקר
בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מערבבים פנימה את העגבניות, רסק העגבניות, הסוכר, האורגנו ומלח השום. כף מעל גבינת קוטג'.
מרכיבים שתצטרך
גבינת קוטג'
רסק עגבניות
מלח שום
עגבנייה
אורגנו
סוכר
6
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
מפזרים גבינת מוצרלה; אופים 5 דקות או עד שהגבינה נמסה.