פשטידת עוף עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 625 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שמנת כבדה, עוף, חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב בצק עלים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה פאף אגס חמוציות כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון 68% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
1
שים את המניה, גזר, גזר לבן בסיר גדול על חום גבוה ולהביא לרתיחה. מבשלים במשך 5 דקות או עד שהירקות הם פריכים במכרז. מסננים במסננת מעל קערה, ושומרים את המניה והירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
גזר לבן
גזר
מלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מסננת
קערה
2
ממיסים את החמאה בסיר אחר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיפים את הבצל והסלרי, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 5 דקות או עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
סלרי
בצל
4
מפזרים את הקמח ומערבבים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
5
בהדרגה מערבבים במניה השמורה ומביאים לרתיחה, ערבוב. להפחית את החום ומבשלים במשך 2 דקות. מערבבים את פול וחרדל, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פול
חרדל
מלאי
6
הסר מהחום וקריר עד פושרים. מערבבים את העוף, שמנת, וירקות שמורים.
מרכיבים שתצטרך
ירק
עוף שלם
קרם
7
יוצקים לתוך 9.5 ב (24cm) צלחת עמוקה פאן.
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי
8
מחממים את התנור ל 204° (200C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עד כ 1/8 ב (3mm) עבה.
מרכיבים שתצטרך
גלול
10
חותכים את סיבוב של בצק מעט גדול יותר מאשר המנה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
11
מברשת את השפה צלחת עם מים, ולאחר מכן למקם את הבצק על המילוי, ולקפל על בצק עודף כך הבצק הוא עבה כפול סביב היקף המחבת. Crimp מאפה, זיגוג העליון עם כמה ביצה מוכה, לחתוך חור קטן בחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
בצק
זיגוג
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
מניחים את העוגה על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
13
אופים במשך 25 דקות או עד שהמאפה נפוח וזהוב, והמילוי חם.
ציוד שתשתמש בו
תנור
14
בואו מגניב במשך כמה דקות, ולאחר מכן לשרת.
1
עוף וכרישה פאי: להחליף את הבצל עם כרישה קצוצה לשינוי טעם עדין ולהוסיף או להחליף ירקות אחרים, כגון שעועית ירוקה או תירס.