קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות74
מגזין

פשטידת עוף וברווז

פשטידת עוף וברווז
פשטידת עוף וברווז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 122 גרם חלבון 209 גרם של שומן, וסך הכל 2635 קלוריות. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, שמן זית, טימיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ברווז קונפי פשטידת בשר, פשטידת עוף, ו פשטידת עוף.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
במחבת צלייה גדולה, לשלב את הגזר, בצל, תפוחי אדמה, פטריות, שום, טימין ושמן זית לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מורחים את הירקות בשכבה זוגית ומוסיפים 4 כוסות של ציר העוף. הגדר את המחבת מעל 2 מבערים ולהביא לרתיחה על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בינתיים, מתבלים את התרנגולות ואת הברווז פנימה והחוצה עם מלח ופלפל. הגדר את התרנגולות, צד השד למעלה, על הירקות. שים את הברווז על מתלה במחבת צלייה אחרת. צולים במשך כ 2 שעות, או עד הציפורים רק מבושל דרך והירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
להעביר את התרנגולות ואת הברווז ללוח גילוף ולתת מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
ברווז שלםברווז שלם
6
להשליך את העור מן התרנגולות ואת הברווז, להסיר את הבשר לחתוך אותו לחתיכות 2 אינץ'. מסננים את מיצי פאן העוף, הזמנת הירקות. תרפרפי את השומן מהמיצים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
ממיסים את החמאה בסיר בינוני. מערבבים את הקמח ומבשלים מעל חום מתון עד מבעבע, על 1 דקה. בהדרגה לטאטא 1 כוס של מיצי פאן, ואז לטאטא את מיצי פאן הנותרים 3 כוסות של ציר עוף ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, לטאטא לעתים קרובות, עד לא טעם floury נשאר, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מעבירים את הרוטב לסיר גדול ומוסיפים את הירקות השמורים ואת בשר העוף והברווז.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
9
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
על משטח מקומח קלות, לרדד חצי בצק עלים 1/8 אינץ ' עבה. באמצעות קערה 7 אינץ', לגזור 4 סיבובים. חזור עם המאפה שנותר. כפית את התבשיל לשמונה קערות 2-3 כוס abenproof, כ 6 אינץ ' רחב. מניחים סביב בצק עלים על כל קערה ולחץ על המאפה סביב השפה כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מברישים את המאפה עם הביצה המוכה ומסדרים את הקערות על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
אופים במשך כ -25 דקות, או עד המאפה הוא נפוח השחמה עמוקה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
הגישו מיד.