פשטידת עוף וברווז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 122 גרם חלבון 209 גרם של שומן, וסך הכל 2635 קלוריות. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, שמן זית, טימיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ברווז קונפי פשטידת בשר, פשטידת עוף, ו פשטידת עוף.
הוראות
1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
במחבת צלייה גדולה, לשלב את הגזר, בצל, תפוחי אדמה, פטריות, שום, טימין ושמן זית לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גב שומן חזיר
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
3
מורחים את הירקות בשכבה זוגית ומוסיפים 4 כוסות של ציר העוף. הגדר את המחבת מעל 2 מבערים ולהביא לרתיחה על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בינתיים, מתבלים את התרנגולות ואת הברווז פנימה והחוצה עם מלח ופלפל. הגדר את התרנגולות, צד השד למעלה, על הירקות. שים את הברווז על מתלה במחבת צלייה אחרת. צולים במשך כ 2 שעות, או עד הציפורים רק מבושל דרך והירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מיץ לימון גויה®
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
5
להעביר את התרנגולות ואת הברווז ללוח גילוף ולתת מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®
ברווז שלם
6
להשליך את העור מן התרנגולות ואת הברווז, להסיר את הבשר לחתוך אותו לחתיכות 2 אינץ'. מסננים את מיצי פאן העוף, הזמנת הירקות. תרפרפי את השומן מהמיצים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מים כדי לאפשר
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
ממיסים את החמאה בסיר בינוני. מערבבים את הקמח ומבשלים מעל חום מתון עד מבעבע, על 1 דקה. בהדרגה לטאטא 1 כוס של מיצי פאן, ואז לטאטא את מיצי פאן הנותרים 3 כוסות של ציר עוף ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, לטאטא לעתים קרובות, עד לא טעם floury נשאר, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מעבירים את הרוטב לסיר גדול ומוסיפים את הירקות השמורים ואת בשר העוף והברווז.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מים כדי לאפשר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
על משטח מקומח קלות, לרדד חצי בצק עלים 1/8 אינץ ' עבה. באמצעות קערה 7 אינץ', לגזור 4 סיבובים. חזור עם המאפה שנותר. כפית את התבשיל לשמונה קערות 2-3 כוס abenproof, כ 6 אינץ ' רחב. מניחים סביב בצק עלים על כל קערה ולחץ על המאפה סביב השפה כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויה
10 לחמניות לבנות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מברישים את המאפה עם הביצה המוכה ומסדרים את הקערות על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
אופים במשך כ -25 דקות, או עד המאפה הוא נפוח השחמה עמוקה.