פשטידת עוף, תפוחי אדמה וכרישה.
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 541 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בייקון, גזר, כרישה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: עוף, בשר חזיר, כרישה ופאי תפוחי אדמה צלויים, מרק עוף, כרישה ותפוחי אדמה, ו עוגת ציפור שחורה......או עוף, כרישה ופאי תפוחי אדמה!.
הוראות
מבשלים בייקון בתנור הולנדי גדול על חום בינוני עד כמעט פריך, ערבוב לעתים קרובות. הגבר את החום לגובה בינוני.
מוסיפים תפוחי אדמה וגזר למחבת; לטגן 3 דקות, ערבוב מדי פעם.
להוסיף עוף; לטגן 3 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב מדי פעם. מערבבים בקמח הבא 3 מרכיבים (דרך פלפל); saut 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
לאט להוסיף מרק למחבת, ערבוב כל הזמן; להביא לרתיחה. מבשלים 2 דקות או עד עבה מעט, ערבוב מדי פעם. תערובת כפית לתוך זכוכית 1 1/2 ליטר או צלחת אפייה קרמיקה. למעלה עם בצק, מתקפל מתחת ולוחץ על הקצוות לאטום.
מערבבים חלב ביצה לבן; תערובת מברשת על גבי הבצק.
חותכים חריצים קטנים בבצק כדי לפרוק.
אופים ב 450 במשך 30 דקות או עד הקרום הוא זהוב.