עוף לימון עם קרוטונים
עוף לימון עם קרוטונים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1020 קלוריות, 62 גרם חלבון, ו 73 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו 5 דקות. 46 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, צליית עוף, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 90%, המנה הזו מעולה. נסו עוף לימון עם קרוטונים, עוף לימון עם קרוטונים, ו סלט עוף לימון עם קרוטונים פריכים (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
הוציאו את הג ' יבלטים מהעוף ושטפו אותו מבפנים ומבחוץ.
הסר את כל עודפי השומן ושאריותנוצות. זורקים את הבצל עם מעט שמן זית בתבנית צלייה קטנה.
מניחים את העוף מעל ומפזרים את פנים החלל במלח ופלפל.
מניחים את הלימונים בתוך העוף. טפחו על החלק החיצוני של העוף יבש במגבות נייר, מברישים אותו בחמאה המומסת ומפזרים מלח ופלפל. קושרים את הרגליים יחד עם חוט מטבח ותוחבים את קצות הכנף מתחת לגוף העוף.
צולים 1 1/4 עד 1 1/2 שעות, או עד שהמיצים מתבהרים כשחותכים בין הרגל לירך. מכסים בנייר כסף ומאפשרים לשבת בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות. (הבצל עלול להישרף, אבל הטעם טוב.)
בינתיים מחממים מחבת גדולה עם 2 כפות שמן זית עד שהיא חמה מאוד. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומקפיצים את קוביות הלחם, זורקים לעיתים קרובות, עד להשחמה יפה, 8 עד
מוסיפים עוד שמן זית, לפי הצורך, ומפזרים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מניחים את הקרוטונים על מגש הגשה. פורסים את העוף ומניחים אותו, בתוספת כל מיצי המחבת, מעל הקרוטונים.