האסלבק תפוחי אדמה קלויים
תפוחי אדמה קלויים של האסלבק עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון הטבעוני הזה יש 203 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. אם יש לכם פלפל, קמח, תפוחי אדמה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 51 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 98%. הציון הזה מרהיב. נסו תפוחי אדמה האסלבק עם פרמזן ושום קלוי, חמאה חומה תפוחי אדמה האסלבק (תפוחי אדמה אקורדיון), ו תפוחי אדמה האסלבק (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים את תפוחי האדמה ושוטפים כדי להסיר עקבות לכלוך.
חותכים את תפוחי האדמה לחתיכות אחידות. (זה יעזור בזמן הבישול אם כולם דומים.) קח סכין חדה ומתחיל בקצה 1, חתוך בערך 2/3 דרך תפוח האדמה. חזור על אותו החתך מקצה 1 של תפוח האדמה לשנייה, מרווח הקיצוצים באופן אחיד. (הרעיון הוא ליצור מראה של מאוורר, ולכן לא חותכים את כל תפוח האדמה.)
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול ומכסים במים.
מוסיפים קורט מלח ומבשלים עד שהם רכים. (אל תבשלו יתר על המידה. תפוחי האדמה צריכים להישאר מעט קשים, מכיוון שהם ימשיכו להתבשל במהלך הצלייה.)
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מסננים את תפוחי האדמה ומניחים אותם על מגבת סופגת כדי להסיר עודפי מים.
מערבבים את הקמח והמלח והפלפל, לפי הטעם, בקערה וזורקים בזהירות עם תפוחי האדמה שכבר מולבנים.
מניחים את תפוחי האדמה המקומחים על תבנית עם נייר אפייה ומזלפים שמן.
אופים עד להזהבה, בערך 30 עד 40 דקות.
לסיום, גרפו את תפוחי האדמה בעזרת כף מחוררת על מגבת נייר סופגת ולנקז עודפי שמן.
מעבירים לכלי הגשה ומקשטים בפטרוזיליה.