קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

האסלבק תפוחי אדמה קלויים

האסלבק תפוחי אדמה קלויים
תפוחי אדמה קלויים של האסלבק עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון הטבעוני הזה יש 203 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. אם יש לכם פלפל, קמח, תפוחי אדמה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 51 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 98%. הציון הזה מרהיב. נסו תפוחי אדמה האסלבק עם פרמזן ושום קלוי, חמאה חומה תפוחי אדמה האסלבק (תפוחי אדמה אקורדיון), ו תפוחי אדמה האסלבק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקלפים את תפוחי האדמה ושוטפים כדי להסיר עקבות לכלוך.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2
חותכים את תפוחי האדמה לחתיכות אחידות. (זה יעזור בזמן הבישול אם כולם דומים.) קח סכין חדה ומתחיל בקצה 1, חתוך בערך 2/3 דרך תפוח האדמה. חזור על אותו החתך מקצה 1 של תפוח האדמה לשנייה, מרווח הקיצוצים באופן אחיד. (הרעיון הוא ליצור מראה של מאוורר, ולכן לא חותכים את כל תפוח האדמה.)
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול ומכסים במים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים קורט מלח ומבשלים עד שהם רכים. (אל תבשלו יתר על המידה. תפוחי האדמה צריכים להישאר מעט קשים, מכיוון שהם ימשיכו להתבשל במהלך הצלייה.)
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מסננים את תפוחי האדמה ומניחים אותם על מגבת סופגת כדי להסיר עודפי מים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
7
מערבבים את הקמח והמלח והפלפל, לפי הטעם, בקערה וזורקים בזהירות עם תפוחי האדמה שכבר מולבנים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מניחים את תפוחי האדמה המקומחים על תבנית עם נייר אפייה ומזלפים שמן.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
אופים עד להזהבה, בערך 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
לסיום, גרפו את תפוחי האדמה בעזרת כף מחוררת על מגבת נייר סופגת ולנקז עודפי שמן.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
11
מעבירים לכלי הגשה ומקשטים בפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)