פשטידת צ'יזבורגר בלתי אפשרית
פשטידת צ'יזבורגר בלתי אפשרית יכולה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 425 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לך עגבניות, בצל, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . מתכונים דומים: פשטידת צ'יזבורגר בלתי אפשרית, פאי בלתי אפשרי, ו פאי בלתי אפשרי.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז צלחת עמוקה 9 אינץ צלחת עוגה.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים בשר ובצל במחבת חמה עד להשחמה ומתפוררת, 5 עד 7 דקות; לנקז ולהשליך שומן.
מורחים תערובת בקר טחון לתוך צלחת עוגה מוכנה.
מערבבים חלב, תערובת אפייה, ביצים, תיבול איטלקי, מלח ופלפל יחד בבלנדר עד חלקה, על 15 שניות; לשפוך על תערובת בשר.
אופים בתנור שחומם מראש עד ציפוי ביסקוויט משחימים קלות, כ -25 דקות. מסדרים פרוסות עגבניות על ציפוי ביסקוויט; מפזרים גבינת צ ' דר. המשך לאפות עד גבינה מותכת, 5 עד 8 דקות יותר. מגניב 5 דקות לפני חיתוך.