המתכון פאי צ'ילי עם ציפוי לחם תירס יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 419 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. אם יש לך מים, מלח, שעועית פינטו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: צ'ילי עם ציפוי לחם תירס, ציפוי תירס קלוי וצ'ילי עגבניות, ו קישואים גביני ותירס עם ציפוי לחם פסטו.
הוראות
1
מבשלים בצל, פלפל ירוק, וטחון צ ' אק במחבת גדולה, abenproof מעל חום בינוני עד הבשר הוא השחמה, ערבוב להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
תה Sp. מתבלים את כל המלח
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ניקוז היטב; להפריש. נגב טפטוף ממחבת עם מגבת נייר. להחזיר תערובת בשר למחבת; להוסיף תירס ואת 9 המרכיבים הבאים, ערבוב טוב. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
קאווה, גרנאש ושיראז הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. המערות רוג ' ר גולאר גראן Reserva קאווה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.