פשטידת רועים IV
פשטידת רועים IV נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 540 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח ופלפל, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל הסקוטי הזה. . , שהוא מוצק. נסו פשטידת רועים, פשטידת רועים הודו שמנת (Aka חג ההודיה שאריות פשטידת רועים!), ו עוגת דובדבנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 10x15x2 אינץ'.
מניחים sirloin הקרקע במחבת גדולה מעל חום בינוני ו לטגן 1 דקה.
מוסיפים בצל קצוץ וממשיכים לבשל עד שהבשר כבר לא ורוד ובצל מתחיל להשחים.
יוצקים תערובת לתבנית אפייה משומנת.
שכבת בשר עליונה עם שעועית ירוקה וכרובית.
מפזרים גבינה על ירקות, ואז להפיץ באופן שווה עם שמנת של מרק פטריות.
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול. מכסים אותם במים ומביאים לרתיחה. מרתיחים 10 דקות, או עד מכרז.
לתפוחי אדמה מוסיפים גבינת שמנת רכה וחמאה או מרגרינה. שוט עד שכל החומרים משולבים.
יוצקים חלב וממשיכים להצליף עד תפוחי אדמה הם חלקה ורך.
מוסיפים אבקת שום, מלח ופלפל לפי הטעם.
מורחים תפוחי אדמה על שכבת מרק.
אופים שנחשפו בתנור שחומם מראש במשך 35 עד 45 דקות, עד תפוחי אדמה הם חום זהוב.