פשטידת רועים מצופה בטטה
מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך תפוחי אדמה זהב יוקון, בטטות, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: פאי רועים מצופה תפוחי אדמה ושוודים, שבת עם רייצ'ל ריי תפוחי אדמה טוט – עקף פשטידת רועים, ו פשטידת רועים בטטה.
הוראות
תנור חום עד 191°. תרסיס רדוד 2 ליטר תבשיל עם ספריי בישול. ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בשר בקר, בצל, גזר ושום על חום בינוני-גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר מבושל היטב; לנקז. מערבבים במרק, רסק עגבניות, רוטב ווסטרשייר, 3/4 כפית מלח וקורנית.
חום לרתיחה; להפחית את החום. כיסוי; מבשלים 10 דקות.
בקערה קטנה, מערבבים קמח ומים. מערבבים לתוך תערובת בשר. לבשל 2 דקות, ערבוב עד מעובה. מערבבים בתרד. בסיר גדול, מניחים תפוחי אדמה ומספיק מים כדי לכסות. מבשלים 10 עד 15 דקות או עד במכרז; לנקז. בקערה גדולה, לנצח תפוחי אדמה, חלב, חמאה הנותרים 1/2 כפית מלח עד חלקה.
תערובת בקר כפית לתוך תבשיל. למעלה עם תערובת תפוחי אדמה.
אופים חשפו 30 דקות או עד תפוחי אדמה מתחילים חום.