פשטידת רועים קלאסית
המתכון הקלאסי פשטידת רועים יכול לספק את התשוקה הסקוטית שלך בסביבה 1 שעה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. במנה עיקרית זו יש 232 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. אם יש לכם בצל, חלב חם, חם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. 229 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . וזה די טוב. מתכונים דומים: פשטידת רועים, פשטידת רועים קלאסית, ו פשטידת רועים הודו שמנת (Aka חג ההודיה שאריות פשטידת רועים!).
הוראות
שמן חום במחבת להגדיר על חום בינוני.
מוסיף את הבצל, שום, קורנית, רוזמרין, וחצי של מלח ופלפל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך 5 עד 7 דקות. מחממים התנור ל 350 F (180 C).
בשר מתפורר למחבת ומבשלים עד חום בכל רחבי.
מפזרים קמח. מערבבים בקטשופ, מיץ עגבניות, רוטב ווסטרשייר וחרדל. מבשלים במשך 5 דקות. מערבבים ירקות מעורבים.
העברה לתבנית אפייה 9 אינץ '(23 ס " מ).
מקציפים את תפוחי האדמה עם חלב חם, מלח ופלפל הנותרים, חמאה ושום עד רך מאוד.
מורחים תפוחי אדמה באופן שווה על תערובת בשר.
אופים במשך 35 דקות או עד תפוחי אדמה זהובים.