קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

פשטידת תפוחי אדמה עם עגבניות ופונטינה

פשטידת תפוחי אדמה עם עגבניות ופונטינה
פאי תפוחי אדמה עם עגבניות ופונטנן נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 798 קלוריות. אם יש לך שמן זית, פלפל טחון טרי, אורגנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עגבניות & פונטינה ברוסקטה, עוגת העגבניות של סנדי, ו פיצה חצילים, עגבניות ופונטינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-45
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים את תפוחי האדמה בסיר בינוני של מים מלוחים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים עד במכרז, על 20 דקות. בינתיים, לשים את העגבניות במסננת להגדיר מעל קערה בינונית. לזרוק עם 3/4 כפית מלח ולתת לנקז במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מסננים את תפוחי האדמה ולדחוף אותם דרך טחנת מזון, ricer, או מסננת בחזרה לסיר. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, ערבוב, עד תפוחי האדמה מתחיל להיצמד למחבת, על 5 דקות. מערבבים 2 כפות של השמן, את הנותרים 1/2 כפית מלח, קמצוץ של פלפל.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר מהחום.
5
שמן תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
מורחים את תערובת תפוחי האדמה על תבנית האפייה, ויוצרים שני מלבנים בגודל 6 על 11 אינץ'. למעלה תפוח האדמה עם fontina, משאיר גבול 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מפזרים את השום ואנשובי על הגבינה. למעלה עם עגבניות מנוקזות ואחריו אורגנו ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8
טפטוף עם הנותרים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
אופים את פשטידות תפוחי האדמה בשליש התחתון של התנור עד שהגבינה מבעבעת והקצוות בצבע חום זהוב, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
המלצה ליין: ברברה ודולקטו הם יינות סוסון עבודה יומיומיים של פיימונטה. Barbera חומצי יותר fruitier הוא הבחירה הטובה יותר עבור מנות עם הרבה עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'