פשטידת תפוחי אדמה עם עגבניות ופונטינה
פאי תפוחי אדמה עם עגבניות ופונטנן נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 798 קלוריות. אם יש לך שמן זית, פלפל טחון טרי, אורגנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עגבניות & פונטינה ברוסקטה, עוגת העגבניות של סנדי, ו פיצה חצילים, עגבניות ופונטינה (מתכונים דומים).
הוראות
שים את תפוחי האדמה בסיר בינוני של מים מלוחים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים עד במכרז, על 20 דקות. בינתיים, לשים את העגבניות במסננת להגדיר מעל קערה בינונית. לזרוק עם 3/4 כפית מלח ולתת לנקז במשך 20 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה ולדחוף אותם דרך טחנת מזון, ricer, או מסננת בחזרה לסיר. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, ערבוב, עד תפוחי האדמה מתחיל להיצמד למחבת, על 5 דקות. מערבבים 2 כפות של השמן, את הנותרים 1/2 כפית מלח, קמצוץ של פלפל.
מורחים את תערובת תפוחי האדמה על תבנית האפייה, ויוצרים שני מלבנים בגודל 6 על 11 אינץ'. למעלה תפוח האדמה עם fontina, משאיר גבול 1/4 אינץ'.
מפזרים את השום ואנשובי על הגבינה. למעלה עם עגבניות מנוקזות ואחריו אורגנו ופרמזן.
טפטוף עם הנותרים 2 כפות שמן.
אופים את פשטידות תפוחי האדמה בשליש התחתון של התנור עד שהגבינה מבעבעת והקצוות בצבע חום זהוב, כ -25 דקות.
המלצה ליין: ברברה ודולקטו הם יינות סוסון עבודה יומיומיים של פיימונטה. Barbera חומצי יותר fruitier הוא הבחירה הטובה יותר עבור מנות עם הרבה עגבניות.