קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

צ'אודר צדפות

צ'אודר צדפות
אם ברצונך להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן לקופסת המתכונים שלך, ייתכן ש-Clam Chowder הוא מתכון שכדאי לנסות. , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 780 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -60 גרם שומן כל אחת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזו. אם יש לכם פפריקה, עלי דפנה, מרסלה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 51% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון חמין צדפה , חמין צדפה , ו- Clam Chowder .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מניחים סיר גדול או רונדו על הכיריים ומוסיפים 3 כוסות מים. מביאים את המים לרתיחה ומוסיפים את הצדפות. מבשלים עד שהצדפות נפתחות. למרות שחשוב לערבב את הצדפות תוך כדי בישול, זהירות מכיוון שהקליפות שבירות ונשברות בקלות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריף, לטעםרוטב חריף, לטעם
רוטב חריף, לטעםרוטב חריף, לטעם
2 כרישות (חלק לבן וירוק בהיר בלבד), מנוקים וחתוכים לקוביות2 כרישות (חלק לבן וירוק בהיר בלבד), מנוקים וחתוכים לקוביות
כרישה (חלק לבן וירוק בהיר בלבד), מנוקה וחתוכה לקוביותכרישה (חלק לבן וירוק בהיר בלבד), מנוקה וחתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
5 קילו צדפות קטנות צוואריות, קרצוף במים קרים עד שלא נשאר גרגיר על הקליפות5 קילו צדפות קטנות צוואריות, קרצוף במים קרים עד שלא נשאר גרגיר על הקליפות
צדפות צווארון קטנות, משופשפות במים קרים עד שלא נשאר חצץ על הקונכיותצדפות צווארון קטנות, משופשפות במים קרים עד שלא נשאר חצץ על הקונכיות
3
שמים את הצדפות במסננת ושומרים את נוזלי הבישול. צדפים את הצדפות; לזרוק את הקליפות ולשמור את בשר הצדפה ואת הנוזל בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
רוטב ווסטרשייר, לטעםרוטב ווסטרשייר, לטעם
רוטב ווסטרשייר, לטעםרוטב ווסטרשייר, לטעם
ציוד שתשתמש בו
4 תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בגודל 3/4 אינץ'4 תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בגודל 3/4 אינץ'
4
מוסיפים את הבייקון לסיר גדול נוסף ומבשלים על אש בינונית עד לפריכות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה זהב יוקון, שטופים וחתוכים לקוביות בגודל 3/4 אינץ'תפוחי אדמה זהב יוקון, שטופים וחתוכים לקוביות בגודל 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שטוף וחתוך לקוביות בגודל 3/4 אינץ'שטוף וחתוך לקוביות בגודל 3/4 אינץ'
5
מסננים את הבייקון בעזרת כף מחוררת על נייר סופג, מפדרים בפלפל חלבי ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חאלבפלפל חאלב
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
מוסיפים את החמאה לשומן הבייקון שבסיר ומבשלים במהירות את הסלרי, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מפזרים מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
8
מוציאים את הסלרי בעזרת כף מחוררת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
9
מוסיפים לסיר את השום, הכרישה והבצל ומפזרים מלח ופלפל שחור. מבשלים עד שהירקות נעשים רכים ושקופים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מוסיפים את הוורמוט. ממשיכים לבשל עד שכמעט כל הנוזלים מתאדים, 8 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
11
בינתיים מערבבים בסיר גדול נוסף את השמנת, הטימין, תפוחי האדמה ועלי הדפנה. מביאים את התערובת לרתיחה עדינה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מפזרים מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
13
מוסיפים מעט רוטב חריף ווסטרשייר. מערבבים לתערובת. טועמים לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
14
יש סיכוי טוב שיהיה חצץ בנוזל הבישול של הצדפה. מסננים ומוסיפים לתערובת הבצל/כרישה. מערבבים לתערובת. טועמים לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
15
מערבבים עם תערובת תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
16
מוסיפים את בשר הצדפה, הסלרי השמור, הטרגון והשמיר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
17
מוציאים וזורקים את עלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
18
מוסיפים את המרסלה. טועמים לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
19
מוסיפים עוד שמנת ומים אם צריך. משטחים עם הבייקון ממש לפני ההגשה ומגישים עם
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
20
לחם אפוי.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
21
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. מסדרים את הלחם על תבנית אפייה בשכבה אחת. ממיסים את החמאה במחבת קטנה על אש קטנה ומוסיפים את השום.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
דַק-דַק-
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
22
מפזרים מלח ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
23
מחממים בעדינות במשך דקה. השתמשו במברשת מאפה כדי לצפות את פרוסות הלחם בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
24
יוצקים את כל החמאה שנותרה לתחתית תבנית האפייה. מפזרים את הלחם בפפריקה וזרעי השמיר.
מרכיבים שתצטרך
זרע שמירזרע שמיר
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
25
מניחים את תבנית האפייה במרכז התנור ואופים עד שהפרוסות שחומות ופריכות, 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
26
מוציאים ומצננים כדקה לפני ההגשה לצד המרק.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)

מרכיבים

227פלפל האבנרוpre-sliced bacon, cut into 1-inch piecespre-sliced bacon, cut into 1-inch pieces2גב שומן חזירגב שומן חזיר2ביוןgreen celery, washed, trimmed and sliced into 1/2-inch roundsgreen celery, washed, trimmed and sliced into 1/2-inch rounds1אוראו ממולאים כפוליםזרעי שמירזרעי שמיר2401 לב מפאלדי טרי אם אפשרורמוט יבשורמוט יבש2401 לב מפאלדי טרי אם אפשרורמוט יבשורמוט יבש1אוראו ממולאים כפוליםשמיר טרי קצוץשמיר טרי קצוץ2קרום: פירורי קרקר גרהםטרגון טרי קצוץטרגון טרי קצוץ1גבינת פרמזן מגוררתטימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ2ציפורןשום, קלופים וטחוןשום, קלופים וטחון4ציפורןgarlic, peeled, halved lengthwise and cut into thin slicesgarlic, peeled, halved lengthwise and cut into thin slices4761 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)6קצת קישואים קצוציםHot sauce, for flavorHot sauce, for flavor6קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי6קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל לבן טחון טרימלח כשר ופלפל לבן טחון טרי2leeks (white and light green part only), cleaned and dicedleeks (white and light green part only), cleaned and diced340פלפל האבנרוlittleneck clams, scrubbed in cold water until no grit remains on the shellslittleneck clams, scrubbed in cold water until no grit remains on the shells1גבינת פרמזן מגוררתמרסלה יבשהמרסלה יבשה2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים2קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח6קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח6קצת קישואים קצוציםWorcestershire sauce, for flavorWorcestershire sauce, for flavor1קטןבצל צהוב, קלופים וחתוכים לקוביותבצל צהוב, קלופים וחתוכים לקוביות4Yukon gold potatoes, washed and cut into 3/4-inch diceYukon gold potatoes, washed and cut into 3/4-inch dice

יין מומלץ: שרדונה, משקה אלכוהולי, שדי פסיון אם ), מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, סוביניון בלאן, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), יין לבן יבש, ריזלינג, 6 מעטפות (0.19 אונקיות כל אחת) תערובת משקה קלה ללא סוכר בלימונדת תות, סוג פריט בתפריט

חמין צדפה עובד ממש טוב עם שרדונה, משקה אלכוהולי ויין לבן. חמין יכול להפיק תועלת מלבן פריך לחתוך דרך המרק העשיר והקרמי - או שאתה יכול ללכת בגדול או ללכת הביתה עם שרדונה עשיר וחמאתי. Weinert Cavas de Weinert עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-26 דולר לבקבוק.
ויינרט קאבס דה ויינרט
ויינרט קאבס דה ויינרט
גוון אודם עמוק עם נצנוצים סגולים מקפיץ את המבנה היציב והנמרץ שלו. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי מנצח. יין מאוזן בעל גוף מלא שמזכיר ריחות של עץ אלון בסיומת הארוכה. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.