צ'וריסו ותפוחי אדמה פלוטה
צ'וריסו ותפוחי אדמה פלאוטות עשויות להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 326 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם שמן צמחי, קרמה מקסיקנית, חסה אייסברג וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). נסו טאקיטוס ופלאוטה פריכים , טאקו טורקיה ותפוחי אדמה , ודלעת חמאה ופסטת צ'וריסו (מתכונים דומים).
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
במחבת גדולה וכבדה, מחממים את השמן על אש בינונית גבוהה.
מטגנים את הבצל ותפוחי האדמה עד שהם שקופים, כ-2 דקות.
מוסיפים את הצ'וריסו ומקפיצים עד בישול מלא, פריך ושחמה, כ-10 דקות. מעבירים בעזרת כף מחוררת את תפוחי האדמה והצ'וריסו לקערת ערבוב בינונית ומצננים.
מחממים את הטורטיות ישירות על מבער הגז, כ-10 שניות לכל צד, עד שהם פשוט רכים וגמישים.
מניחים 2 כפות מתערובת הצ'וריסו ותפוחי האדמה על הטורטייה המחוממת ומגלגלים בחוזקה ליצירת סיגר.
במחבת כבדה נפרדת, מחממים מספיק שמן כדי להגיע 1 אינץ' במעלה דפנות המחבת. כשהשמן חם, מניחים בעדינות טורטייה מגולגלת לטיגון. מטגנים מכל הצדדים עד להזהבה, כ-4 דקות. ממשיכים לעבוד בקבוצות עד לסיום עם כל 10 הטורטיות.
חותכים לשניים ומעבירים לצלחת הגשה. מעל מעט חסה, מטפטפים קרמה מקסיקנית וקסו פרסקו מפורר.
מגישים עם כל סלסה אדומה שנרכשה בחנות.