צ'יפס שום בטטה היא תוספת שמגישה 6. מתבוננים בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 773 קלוריות, 19 גרם חלבון ו-41 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. 330 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. אם יש לכם קמח, פונטינה, חומץ בלסמי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 80%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: צ'יפס שום אפוי בטטה, צ'יפס בטטה שום אפוי וצ'יפס בטטה עם שום ופרמזן.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
1
מחממים את השמן על אש בינונית במחבת טפלון גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
2
מוסיפים את הבצל, החומץ, המלח והפלפל, תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד שהבצל מקבל חום זהוב עמוק, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשה
1
מסננים את תפוחי האדמה ומייבשים לחלוטין על מגבת מטבח נקייה. בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן כדי למלא את המחבת כשליש מהדרך.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מחממים על אש בינונית-גבוהה עד שמדחום לטיגון עמוק המוכנס לשמן מגיע ל-375 מעלות F. (אם אין לך מדחום קוביית לחם תשחים תוך כ-5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
3
בזמן שהשמן מתחמם, טורפים בקערה גדולה את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, המלח ו-2 1/2 כוסות מים עד לקבלת תערובת חלקה. מצפים את תפוחי האדמה בבלילה.