צ'אודר צדפות III
צ'אודר צדפות III דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 576 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, סלרי, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. נסו מרק צדפות וקלה, מרק צדפות, ו מרק צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר, לשלב בצל, שום ומספיק מים כדי לעשות משחה חלקה. תניח בצד.
בסיר גדול, לשלב תפוחי אדמה, סלרי, מלח, פלפל, תערובת בצל ומיץ מצדפות. להגדיל עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד תפוחי אדמה רכים, 20 דקות.
מערבבים חמאה מומסת וקמח, ואז מקציפים למרק. מבשלים ומערבבים עד מעובה. מערבבים צדפות ולהתאים תבלינים.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.