קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות14
ציון בריאות11
מגזין

צ'אודר תפוחי אדמה בייקון

צ'אודר תפוחי אדמה בייקון
צ'אודר תפוחי אדמה בייקון הוא הר ד' אובר המגיש 14. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 12 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 384 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 44 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם רצועות בייקון, סלרי, תפוחי אדמה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 75%, המנה הזו מוצקה. צ'אודר בייקון תפוחי אדמה, צ'אודר בייקון תפוחי אדמה, ו צ'אודר בייקון ותפוחי אדמה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוציאים בעזרת כף מחוררת למגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
קולים בצל וסלרי בטפטופים עד שהם רכים; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מכניסים תפוחי אדמה לתנור הולנדי ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 20 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
מסננים; הניחו תפוחי אדמה בצד. באותה מחבת, ממיסים חמאה. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים בהדרגה חלב. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מנמיכים את האש; מוסיפים תערובת בצל, תפוחי אדמה, גזר, מלח ופלפל. מבשלים 10 דקות או עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מפזרים בייקון.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, ריזלינג

צ ' אודר עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וריזלינג. צ ' אודר יכול להפיק תועלת מלבן פריך כדי לחתוך את המרק העשיר והקרמי - או שאתה יכול ללכת בגדול או ללכת הביתה עם שרדונה עשיר וחמאתי. אתה יכול לנסות סטרלינג מורשת אוסף נאפה שרדונה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
אוסף מורשת סטרלינג נאפה שרדונה
אוסף מורשת סטרלינג נאפה שרדונה
מאוזן ומורכב, שרדונה עמק נאפה משכיב פירות מכמה כרמים באווה, ומתחתן עם הבשלות השופעת והנועזת של אמצע העמק עם העושר והעומק של קרנרוס. פרי בהיר וזהוב פותח את האף, מעוגל בתווים של דבש, קרמל, תבלין אפייה וטוסט. כניסה נועזת של לימונים ותפוח בשל מפתחת משקל וצמיגות ככל שהיא מתפתחת דרך הפה. תרומת הקנה משאירה רושם שקדים כמעט מתוק לאורך הגימור.