צ'דר BLT פניני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צ'דר BLT Panini. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 575 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי תרד תינוק, גבינת שמנת 3 פחות שומן, חצאי חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו דבש אגוז-מצופה פניני צ'דר מיושן – ספר הבישול האולטימטיבי Panini Press, הודו-צ'דר פניני, ו פניני בייגל צ'דר בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיף בייקון; לבשל עד פריך.
הסר בייקון מחבת באמצעות כפית מחוררת; להתפורר.
מוסיפים עוף לטפטופים במחבת; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד לסיום.
הוסף תרד תינוק למחבת; לבשל 30 שניות או עד תרד מתחיל לנבול, ערבוב כל הזמן. מערבבים בחומץ בלסמי.
מערבבים גבינת צ ' דר וגבינת שמנת בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה. מיקרוגל ב 30 שניות גבוהות או עד נמס; מערבבים עם מקצף עד חלקה. מערבבים בבייקון.
מורחים תערובת גבינה באופן שווה על הצדדים לחתוך של לחמניות. מחלקים עגבניות באופן שווה על חצאים תחתונים של לחמניות; העליון עם עוף ותערובת תרד. כריכים מעולים עם חצי לחמניות. החזירו את המחבת לחום בינוני. מעיל שני הצדדים של כריכים עם ספריי בישול.
מניחים מחבת ברזל יצוק על גבי כריכים; לחץ בעדינות כדי לשטח. לבשל כריכים 3 דקות בכל צד או עד הלחם קלוי (להשאיר מחבת על כריכים כפי שהם מבשלים).
חתוך כל כריך לחצי באלכסון.