צ'ולה (חנה) מסאלה
Chole (Chana) Masala עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 433 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה ההודית הזו. לכו לחנות ותרימו כוסברה טחונה, יוגורט, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב יוגורט רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,5 דקות יוגורט קפוא אפרסק בריא כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכונים דומים: chole - איך לעשות chole masalan או חנה מסאלה, קל כיס מרה, קל כיס מרה masalan או punjabi chana masala, ו punjabi chana masalan או punjabi chole masala / easy chana masala.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את זרעי הכמון ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את הבצל, הג ' ינג 'ר, השום והצ' ילי ומתבלים במלח כשר. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים התרככו, על 6 דקות.בינתיים, להגדיר מסננת בסדר רשת מעל קערה בינונית. מסננים את העגבניות ושומרים את המיצים. לחתוך בגסות את העגבניות לחתיכות 1 אינץ'; להפריש.כאשר הבצלים התרככו, מוסיפים את garam masala, כוסברה, מלח נמדד, כורכום למחבת ומערבבים כדי מעיל את תערובת הבצל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות הקצוצות, המיצים השמורים, החומוס והמים. מערבבים לשלב, מגרד את כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד הטעמים התמזגו והרוטב התעבה מעט, על 20 minutes.To מגישים: כפית chole masala על אורז מאודה, לטפטף אותו עם מולסה רימון, ומעלים אותו עם יוגורט רגיל,אם תרצה.
מגישים עם נאן או chapatis.