Cioppino עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 631 קלוריות, 78 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו בצל, מולים, צדפות קטנות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. עם כפית ציון של 80% המנה הזו יוצאת מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Cioppino, Cioppino, ו Cioppino.
הוראות
1
מטגנים את הבצל, שום ופלפל ירוק בEVOO במשך חמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
יוקון
2
מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב ומבשלים 1 שעה.הכן את פירות הים ולהוסיף מרק הצבת צדפות / מולים על הדף. מבשלים במשך 20 דקות או עד שכל פירות הים מבושל צדפות ומולים נפתחו. זרוק כל רכיכה לא פתוחה.אם יש צורך לדלל את הרוטב להשתמש מיץ צדפות בבקבוק, זמין במכולת loca שלך.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
קישואים, לא קלופים וקצוצים
ספגטי מיובש בקופסה
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות