צ'ורוס קינמון עם רוטב שוקולד טבילה מקסיקני
כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, שוקולד מקסיקני, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צ'ורוס עם רוטב טבילה שוקולד, צ'ורוס עם סוכר מתובל ורוטב שוקולד טבילה, ו נשיכות צ'ורוס עם רוטב טבילה שוקולד # SummerDessertWeek (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בתנור הולנדי גדול או טיגון השיש באמצעות מדחום חום גבוה, להביא את שמן קנולה ל 375 מעלות F.
לרוטב שוקולד: להביא מטגן כפול כדי להרתיח מעל חום בינוני-נמוך. בזהירות להמיס את השוקולד.
הסר מהחום. עם כף עץ או מרית עמידה בחום, מערבבים את השמנת הכבדה עד שהרוטב חלק. תניח בצד.
עבור הצ ' ורוס: להגדיר סיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים 1 כוס מים, חמאה, סוכר ומלח. להביא 155 מעלות F, ואז לזרוק את הקמח ומערבבים עם כף עץ כדי לשלב ולהסיר גושים, על 1 דקה.
באמצעות הכף, להוסיף את הביצים לתוך הבלילה אחד בכל פעם, מכות לאחר כל תוספת, עד משולב באופן מלא. כפית את הבלילה לתוך שקית מאפה מצויד קצה כוכב בזהירות צינור לתוך השמן המחומם, ויוצרים רצועות 6 אינץ או צורות טופס חינם. אל תתאפסי על הסיר. מטגנים במשך 3 עד 5 דקות, פונה פעם אחת כמו חום בצד התחתון.
הסר עם עכביש או כף מחוררת ולנקז על מגש גיליון נייר מצופה מגבת או צלחת.
כדי לסיים: עבודה במהירות, לשלב את הסוכר וקינמון יחד בקערת ערבוב גדולה. מוסיפים בעדינות את הצ ' ורוס החם, משליכים למעיל.
מגישים עם רוטב טבילה שוקולד.