תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צ'וריסו גבינת עיזים קיש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 807 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 67 גר' של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. אם יש לך שמן canolan, כוסברה, גבינת cotija, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו קישואים וגבינת עיזים קיש (קיש דה Courgettes au Chèvre), גבינת עיזים וצ'וריסו קרוסטיני, ו גבינת עיזים & גלילי צ'וריסו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את הקמח והמלח במעבד מזון ודופק כמה פעמים. מפזרים את החמאה והשומן על הקמח והדופק עד שהתערובת יוצרת פירורים גדולים.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים 1/3 כוס מים קרח כמה כפות בכל פעם, פועם, עד הבצק פשוט מגיע יחד. (דופק עד 2 כפות יותר מי קרח אם הבצק מתפורר מדי.) לשטח את הבצק לתוך דיסק, לעטוף בניילון נצמד למקרר עד צונן, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
מעבירים את הבצק למשטח מקומח קלות ומתגלגלים לסבב של 12 אינץ'. להתאים את הבצק לתוך צלחת עמוקה 10 אינץ מחבת טארט מחורץ עם תחתית נשלפת, בעדינות לחיצה אותו לצדדים; לקצץ את הבצק העודף. מכסים בניילון נצמד ומצוננים עד המשרד, כ -20 דקות.