צ'וריסו וגבינת עיזים קיש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צ'וריסו גבינת עיזים קיש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 807 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 67 גר' של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. אם יש לך שמן canolan, כוסברה, גבינת cotija, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו קישואים וגבינת עיזים קיש (קיש דה Courgettes au Chèvre), גבינת עיזים וצ'וריסו קרוסטיני, ו גבינת עיזים & גלילי צ'וריסו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקמח והמלח במעבד מזון ודופק כמה פעמים. מפזרים את החמאה והשומן על הקמח והדופק עד שהתערובת יוצרת פירורים גדולים.
מוסיפים 1/3 כוס מים קרח כמה כפות בכל פעם, פועם, עד הבצק פשוט מגיע יחד. (דופק עד 2 כפות יותר מי קרח אם הבצק מתפורר מדי.) לשטח את הבצק לתוך דיסק, לעטוף בניילון נצמד למקרר עד צונן, לפחות 1 שעה.
מעבירים את הבצק למשטח מקומח קלות ומתגלגלים לסבב של 12 אינץ'. להתאים את הבצק לתוך צלחת עמוקה 10 אינץ מחבת טארט מחורץ עם תחתית נשלפת, בעדינות לחיצה אותו לצדדים; לקצץ את הבצק העודף. מכסים בניילון נצמד ומצוננים עד המשרד, כ -20 דקות.
בינתיים, להפוך את פסטו: מחממים את broiler.
שים את jalapenos על תבנית אפייה צלייה, מפנה, עד חרוך, על 5 דקות.
הסר את הגבעולים והזרעים. דופק את jalapenos, כוסברה, שום, צנוברים ושמן זית במעבד מזון עד התערובת יש עקביות כמו פסטו.
מוסיפים את הפרמזן, מלח ופלפל לפי הטעם; דופק עוד כמה פעמים. מכסה ומקרר עד מוכן לשרת.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מניחים את מחבת הטארט על תבנית אפייה, מרפדים את הבצק בנייר אפייה וממלאים במשקולות עוגה או בשעועית יבשה.
אופים עד הקצה הוא זהב קל, על 20 דקות.
הסר את המשקולות ואת הקלף ואופים עד הזהב, כ -20 דקות נוספות.
בינתיים, לעשות את המילוי: להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
שים את גבינת העז במקפיא במשך 10 דקות (זה מקל על חיתוך).
מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה מעל חום גבוה עד שהוא מתחיל להבהב.
מוסיפים את צ ' וריסו ושוברים אותו לחתיכות קטנות יותר עם כף עץ; מבשלים עד חום זהוב, כ 5 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת באמצעות כף מחוררת ולתת להתקרר מעט. פרוס את גבינת העיזים הקפואה לכדורים בעובי 1/2 אינץ'.
פיזור fontina, cotija, בצל ירוק, צ ' וריסו ותימין מעל הקרום.
לטאטא את הביצים בקערה גדולה; להוסיף את החלב ואת הקרם להקציף עד חלקה.
יוצקים לתוך הקרום ולסדר את גבינת עיזים באופן שווה על גבי.
אופים עד הקרום הוא חום זהוב עמוק והקצה מוגדר אבל המרכז עדיין מתנועע מעט, 40 עד 50 דקות.
בואו להתקרר לפחות 20 דקות לפני ההגשה.
חותכים לפרוסות ומגישים עם פסטו חלפיניו.