אם יש לכם אבקת צ'ילי, אורגנו, בשר חזיר עצמות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו צ'וריסו מקסיקני, צ'וריסו מקסיקני, ו צ'וריסו מקסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקצץ שומן חזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2
מערבבים חזיר ושאר החומרים במעבד מזון, ואת הדופק עד היטב מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
3
מניחים תערובת בשקית zip-top; חותם במרינדה במקרר 8 שעות או לילה.
4
מניחים מחבת בינונית מעל חום בינוני גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים תערובת חזיר; לבשל 5 דקות או עד הסוף, ערבוב להתפורר.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.