צ'וריסו מקרוני וגבינה
המתכון צ'וריסו מק וגבינה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 707 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 3332 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, פירורי לחם, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. - שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : צ'וריסו מקרוני וגבינה, צ'וריסו מקרוני וגבינה, ו צ'וריסו מקרוני וגבינה.
הוראות
מערבבים את עמילן התירס עם 2 הגבינות בקערה ומניחים בצד. עמילן התירס יעזור למנוע מרוטב הגבינה מלהפוך לחוטי מדי.
שים את החלב בסיר קטן וחום עד מהביל. להתחמם בזמן שאתה מכין את המתכון, לא נותנים לרתיחה.
מבשלים את פסטה מקרוני: לשים 2 ליטרים של מים, מלוח עם מלח 1 כף, לתוך סיר גדול וחום לרתיחה. ברגע שהמים רותחים במלואם, מוסיפים את המקרוני לסיר. חזור לרתיחה, ומבשל, חשוף, במשך כ 2 דקות פחות מאשר חבילת המקרוני מציין, כך שזה אל דנטה, מבושל, אבל עדיין המשרד לנשוך.
מבשלים את צ 'וריסו ובצל: בעוד המים הוא חימום ואת בישול מקרוני, להכין את רוטב גבינת צ' וריסו.
הסר צ ' וריסו מן המעטפת שלה ולשים לתוך סיר עבה בינוני תחתית על חום גבוה בינוני. כאשר צ ' וריסו מתחיל לרחוש, להפחית את החום בינוני. לבשל את צ ' וריסו, ערבוב לעתים קרובות, במשך 2 דקות.
מוסיפים את הבצל האדום טחון ומבשלים את התערובת עד הבצל לרכך, על 3-4 דקות.
מסננים מקרוני, מחממים תנור: כאשר המקרוני מבושל, אבל עדיין קצת מוצק, לנקז אותו ולהניח בצד. מחממים תנור ל 375°.
מוסיפים את הקמח לסיר עם צ ' וריסו ומערבבים היטב. הכל יצטבר. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב כל הזמן מגרד את החלק התחתון של הסיר, במשך 2 דקות.
מוסיפים את החלב החם כף בכל פעם, ערבוב כל הזמן. כאשר כל החלב נוספה, מחממים את התערובת לרתיחה עדינה ומבשלים במשך 2 דקות.
מערבבים את הגבינה המגורדת לרוטב חלב צ ' וריסו.
מוסיפים את המקרוני המבושל לרוטב גבינת הצ ' וריסו. מערבבים במיץ הסיד.
יוצקים את המקרוני והגבינה לתוך תבשיל קדרה קטן. ודא העליון הוא ברמה. אבק העליון עם פירורי הלחם, ואז נקודה עם החמאה.
אופים עד פירורי הלחם הם זהובים, על 20 עד 25 דקות.
אם אתה רוצה, לשרת עם אבוקדו קצוץ, פרסקה קרם, וכוסברה קצוצה.