צ'יזבורגר צ' יפוטלה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו צ'יזבורגר צ' יפוטלה. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 24 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל של 426 קלוריות. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. לכו לחנות והרימו פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, עלי חסה ועגבנייה, אבקת בצל ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: צ'יזבורגרים חזיר צ' יפוטלה, צ'יזבורגר צ' יפוטלה פיקנטי, ו צ'יזבורגרים לוהטים של טקס-מקס צ' יפוטלה.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את שבעת המרכיבים הראשונים. מפוררים בשר על תערובת ומערבבים היטב. מעצבים לארבע קציצות.
גריל, מכוסה, על אש בינונית או לצלות 4 ב. מהחום במשך 5-7 דקות בכל צד או עד מדחום קורא 160 ליטר ומיצים לרוץ ברור. למעלה עם גבינה. מבשלים 1-2 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מגישים על לחמניות עם חסה ועגבנייה אם רוצים.